Logo NOVEX nieuw.png

Administratie

Levenstestament

Testament

Boedelvolmacht

Nazorg na overlijden

Verhuizing

Stadionweg 133-2
1077 SL Amsterdam
T. 06 29 34 46 88
info@dorineklautz.nl

Wat is een levenstestament?

Het kan ook ú overkomen, dat u op een bepaald moment in uw leven niet meer uw eigen beslissingen kunt nemen. In een langzaam proces,  bijvoorbeeld bij dementie of plotseling door een ernstig ongeluk. Soms is het van tijdelijke aard zijn, soms voorgoed. Wie neemt dan de beslissingen voor u en zorgt voor uw belangen? 

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Wij kunnen samen met u uw wensen en beslissingen inventariseren en vastleggen in een levenstestament. Voor financiële en medische volmachten maken wij een afspraak bij de notaris. Mocht u geen vertrouwenspersoon in uw omgeving hebben of graag een onafhankelijke derde partij in de arm willen nemen dan kan Dorine Klautz ook als vertrouwenspersoon (gevolmachtigde of toezichthouder) voor u optreden. 

Dorine Klautz heeft haar expertise gebundeld met een partner om de continuïteit en vervanging bij haar afwezigheid voor u zeker te stellen. Dit is ondergebracht bij Klautz & Kubbinga.

Tarief € 65,--per uur exclusief btw

'Mijn moeder had op een gegeven moment heel veel hulp van ons nodig. Dorine heeft de juiste zorg geregeld en vervangt ons als contactpersoon, waardoor de rust is wedergekeerd en we nu weer met plezier bij haar op bezoek komen'.
 

Peter van der Horst (55) Buitenveldert

Ik sliep weer beter nadat Dorine mijn achterstallige administratie weer op orde had gebracht'.

Marie Jansen (79)

Amsterdam zuid

'Dorine heeft de verhuizing van mijn vader georganiseerd, waardoor wij onze aandacht op hem konden richten en hij snel aan zijn nieuwe situatie kon wennen'.
 

Patricia de Jong (53)

Amstelveen

Persoonlijke referenties zijn om privacy redenen enkel op aanvraag beschikbaar.

'Eindelijk is mijn digid aangevraagd en kan ik nu met hulp van Dorine digitaal mijn zaken regelen'.
 

Cootje de Boer (88)
Amsterdam

Voor meer informatie over onze werkzaamheden kunt u contact opnemen met Dorine Klautz.

Dank voor uw bericht, u hoort snel van ons. 

Orde op Zaken  |  Stadionweg 133-2  |  1077 SL Amsterdam  |  06 29 34 46 88 info@dorineklautz.nl  |  kvk 68342047 |  btw NL181827657.B01
Linkedin-logo-1-550x550-300x300.png
Logo DORINE KLAUTZ.png